Premierul Victor Ponta: „Veniți la vot, pe 25 mai, pentru a demonstra că românii sunt mândri și că pot lupta pentru a face România puternică în Europa”

panou_15Dragi prieteni,

Veniți alături de noi, pe 25 mai, pentru a vota candidații PSD-UNPR-PC pentru alegerile europene, o campanie electorală despre cine face România Puternică în Europa. Suntem mândri că suntem români și trimitem la Bruxelles o echipă de oameni care să îi apere pe români. (click pentru vizionare)
Promovăm, prin această campanie, un mesaj pozitiv și constructiv – despre cum luptăm pentru România, despre cum ne ținem de cuvânt și despre cum construim o Românie puternică aici, acasă, dar și în Europa, unde prea mult timp ne-a fost rușine de modul în care regimul Băsescu ne-a reprezentat.
Vă îndemn să votați candidații PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European, pentru că formează o echipă performantă, pozitivă, care a obținut deja lucruri pentru România. Sunt oameni care au luptat pentru ca România să obțină mai multe fonduri europene, au apărat România în Europa, au promovat o altă politică decât cea a regimului Băsescu. Aici, acasă, vom continua lupta împotriva acestui regim, care continuă să facă rău și care, dacă va reveni la putere, va relua politica tăierilor de salarii și pensii și a scumpirilor, ca în 2010.
Este un moment important, pentru că va trebui să decidem dacă vom continua schimbările începute în ultimul an și jumătate sau dacă revenim la perioada Băsescu-Boc. Prin noi, prin PSD-UNPR-PC, lupta începută în 2012 trăiește, USL continuă.

Veniți la vot, pe 25 mai, pentru a demonstra că românii sunt mândri și că pot lupta pentru a face România puternică în Europa.

VICTOR PONTA – președintele Partidului Social Democrat,
Prim-ministru al Guvernului României

mandri ca suntem romani

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s